Zaden

DutchGardenSeeds.com is een online webshop voor groente, kruiden, biologische zaden en bloem zaden in Volendam. Kwaliteit en snelheid staat bij het bedrijf hoog in het vaandel.
Een aantal van deze zaden zijn F1 hybride. Regelmatig koopt DutchGardenSeeds.com nieuwe soorten zaden in om het assortiment zo compleet mogelijk te houden.

DutchGardenSeeds.com verkoopt groentezaden, biologische zaden en bloemzaden van Buzzy Seeds. Buzzy Seeds is toegewijd om alleen de beste zaden te gebruiken die 100% natuurlijk zijn en niet genetisch gemanipuleerd. Met de‘guarantee to grow ’ belofte garanderen ze een absoluut resultaat. Naast alle EU voorwaarden waaraan is voldaan, worden de zaden ook nog eens zelf gecontroleerd in het laboratorium en de proefvelden van Buzzy Seeds. Bovendien staan ze daarnaast ook onder controle van de NAK tuinbouw in Roelofarendsveen.

Voor jong en oud, grote of kleine tuin bieden de zaden van Buzzy Seeds voor iedereen een frisse, maar ook verse kijk op tuinieren.

Met ingang van heden kunnen onze leden zaden bestellen bij DutchGardenSeeds.com met 20 % korting op het hele assortiment. Bestellingen vanaf 20 euro worden bovendien gratis verzonden. Bij een bestelling tot 20 euro zijn de verzendkosten slechts € 2.95.

Neem eens kijkje op de website van DutchGardenSeeds.com en wilt u een bestelling plaatsen gebruik dan de code DIERENTUIN (let op!! Deze code speciaal voor onze leden dient wel met hoofdletters ingevuld te worden). Na het invullen van de code, moet u op het pijltje drukken, de korting zal dan direct verwerkt worden.

 

Weergaven: 111