Groenmoesmarkt 16 + 17 maart

De Groenmoesmarkt is een totaalmarkt voor natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel. 60 specialisten uit Nederland en Vlaanderen komen hier bij elkaar. Het woord ‘totaalmarkt’  heeft betrekking op de breedte van het aanbod dat tuinoverstijgend is (ook eetbare, in het wild voorkomende planten) maar behalve commercieel, ook zeer informatief is.

Hier kun je je kennis verrijken op gebieden als biologisch moestuinieren, biodiversiteit, stads- en buurttuinieren en  praktische, op een aanschouwelijke wijze gebrachte voorbeelden van groenteteelt zien.

De Groenmoesmarkt is een specialistische markt voor wie bewust in het leven staat en zal daardoor veel mensen aanspreken die actief zijn op tuin- en natuurgebied. Het is dan ook niet alleen een verkoopmarkt maar je vindt er ook informatie over het zelf gezond bezig zijn, over gezonde voeding, het versterken van natuurwaarden en de terugkeer naar eerlijk en historisch zaadgoed.

DE GROENMOESMARKT WIL EEN ONTMOETINGSPUNT ZIJN OM KENNIS EN PLEZIER TE DELEN VOOR HEN DIE OP EEN GEZONDE MANIER MET EERLIJK VOEDSEL BEZIG WILLEN ZIJN.

Locatie is Tuinmarkthallen, Gemertseweg 9a, 5427 ET Boekel, Nederland.
Openingstijden: beide dagen van 10.00 – 17.00 uur.
Entree € 7,50 aan de kassa en € 6,50 met een bon uit een van de (tuin)-bladen, e-ticketverkoop is zojuist van start gegaan.

Ga naar www.groenmoesmarkt.nl en verzeker je voor € 6,50 van een e-ticket waardoor je de kassa kunt mijden en direct door de toegangscontrole kunt gaan.
Er is gratis parkeergelegenheid bij de Tuinmarkthallen.
Er zijn meerdere zit- en eetgelegenheden. Lunchen kan dus ter plekke.

Contact: info@tuinmarkthallen.nl
Tel. 06-53566171 (Jan Weren)

Algemene ledenvergadering

Grofvuil afdeling Tuin en Dier

Oproep vrijwilligers

Rooster werkbeurten 2019

Bouw nieuw clubhuis

Aanmelden nieuwsbrief

Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

LET OP!! De nieuwsbrief kan in uw spambox terecht komen!

Copyright © 2019 Volkstuin en kleinvee vereniging Dier en Tuin