Afsluiting Prins Alexanderlaan

Vanaf 2 juli tot en met half oktober 2018 zijn er werkzaamheden aan het zuidelijke deel van de Prins Alexanderlaan tussen ’s-Gravenweg  (ter hoogte van de metro-overgang) en de Rietkerkweg. De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd.

Op de Prins Alexanderlaan blijft (behalve tijdens de genoemde afsluitingen) één rijstrook beschikbaar. Voor bezoekers en hulpdiensten blijft het IJssellandziekenhuis altijd bereikbaar.

Het verkeer richting Capelle aan den IJssel wordt omgeleid. Volg de borden voor de omleiding.

Wegafsluitingen

In de eerste fase vervangt de gemeente niet alleen het asfalt, maar vinden ook werkzaamheden aan de brug over de Ringvaart plaats.

Hierdoor is de Prins Alexanderlaan tussen de ’s Gravenweg (metro-overgang) en de Jacques Dutilhweg in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Deze afsluiting gaat in op 2 juli en duurt tot en met 29 juli 2018. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Volg de borden voor de omleiding.

Verkeer richting Zevenkamp en Ommoord wordt geadviseerd om te rijden via de Kanaalweg en Capelseweg. De RET rijdt een gewijzigde route met vervangende haltes gedurende de gehele uitvoeringsperiode.

Om de definitieve asfaltdeklaag op de kruisingen aan te brengen zijn er drie weekendafsluitingen nodig. Het gaat om de kruisingen Prins Alexanderlaan met de Jacques Dutilhweg (28-29 juli), Kralingseweg (18-19 augustus) en de Rietkerkweg (13-14 oktober).

In 2019 – 2020 wordt het middendeel, tussen de Prinsenlaan en de Hoofdweg en het noordelijke deel tussen de Hoofdweg en de President Rooseveltweg opnieuw geasfalteerd.

Omleidingskaartje. (klik op het plaatje om te vergroten)

Flyer Prins Alexanderlaan (pdf bestand)

 Wees voorzichtig bij het verlaten van  het complex i.v.m. fietsers / bromfietsers.

Cursus druiven snoeien

Aanmelden nieuwsbrief

Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

LET OP!! De nieuwsbrief kan in uw spambox terecht komen!

Moestuin: Goed begonnen, half gewonnen

Copyright © 2018 Volkstuin en kleinvee vereniging Dier en Tuin